Attraktioner og seværdigheder nær Marielyst

Nykøbing Falster er en gammel købstad, som byder på noget for enhver smag. Byen ligger omgivet af smuk natur ved Guldborgsund og har flere attraktioner og seværdigheder såsom Middelaldercentret, Nykøbing F. Zoo, Museet Falsters, Nykøbing F. Vandtårn og meget andet.

BonBon-Land ved Næstved er for hele familien. Her kan I tilbringe en hel dag i en af Danmarks mest kendte og sjoveste forlystelsesparker. Med mere end 70 forlystelser, er der forlystelser for enhver smag. Når indgangen er betalt er alle forlystelser gratis.

Gavnø Slot indeholder en stor samling af kunstgenstande samt Nordeuropas største private malerisamling på godt 1.000 malerier. Sommerfugleland og Afrikanske Bjerggeder. Naturlegepladsen Sørøverland og Skattejagt. Slotsparken byder bl.a. på Danmarks største tulipanudstilling. DanCenter giver 20 % rabat på entrébilletten.

Middelaldercentret viser den lille købstad Sundkøbing anno 1398, som huser fredelige håndværkere, drabelige krigere, tapre riddere og to rige købmænd. På markedsdage flokkes de handlende om lokale og udenbys varer, og gøglere, musikanter og andet pak gæster byen. DanCenter giver 20 % rabat på entrébilletten.

GeoCenter Møns Klint ligger unikt - der hvor Danmarks kridtfundament dramatisk falder lodret mod Østersøen. Lige uden for døren ligger Klinten med landets smukkeste og til tider mest voldsomme natur. DanCenter giver 20 % rabat på entrébilletten.

Rabat til attraktioner i Danmark
DanCenter giver rabat til en række attraktioner og seværdigheder omkring Marielyst og i resten af Danmark. Se hvilke attraktioner I får rabat til her - Attraktioner med Rabat.